Hongaarse Eieren

0
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard.Pel ze en halveer ze in de lengte.Schep met een theelepeltje de eidooiers eruit.Wrijf de eidooiers door een zeef en roer ze glad met boter,mosterd,zout (of ansjovispasta) en peper.Schep dit mengsel in een spuitzak met stervormig spuitmondje en vuk hiermee de eihelften.Schik de eieren op de salade zodat de vulling mooi in het oog springt.Garneer ze met peterselie en flinterdunne plakjes tong.De eieren smaken koud het lekkerst.

Hongaarse Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept