Ingepakt Varkenshaasje

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de MonChou met de pijnboompitten met een staafmixer en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de varkenshaasjes in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel het kaasmengsel over de haasjes. Vouw ze dicht en vouw het onderste puntje om. Omwikkel ze met de ham. Verhit de olie en bak de haasjes in ? 10 min. rondom mooi bruin en net gaar. Laat ze 5 min. onder aluminiumfolie rusten en snijd ze met een scherp mes in plakjes. Lekker met gebakken aardappelpartjes en roergebakken courgette met Italiaanse kruiden.

Ingepakt Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwiches van de koe
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
10 min
Bekijk recept