Gebakken Mosselen Met Knoflooksaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gekookte mosselen uit de schelpen nemen. Een beslag kloppen van gezeefd bakmeel, bier en wat zout en peper. De knoflook uit de pers mengen met mayonaise, koffiemelk, peterselie, zout en peper. De olie of het frituurvet verhitten tot 180?C. De mosselen stuk voor stuk met een vork door het beslag halen en in het hete vet laten glijden. De mosselen in ? 2 minuten goudbruin bakken, met een schuimspaan uit het vet nemen en op keukenpapier laten uitlekken. De citroen in kwartjes snijden en bij de mosselen op de schaal leggen..

Gebakken Mosselen Met Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept