Schroei de varkenshaasjes op hoog vuur rondom bruin in een scheutje olijfolie en laat op laag vuur gedurende 10-15 minuten zachtjes doorgaren tot het nog net mooi roze is van binnen. Pof de aardappelen gaar in de magnetron gedurende 6-7 minuten op vol vermogen. Maak de boontjes schoon en snij de rode ui in dunne halve ringen. Bak de boontjes in een scheutje olijfolie samen met de rode ui tot ze nog net lekker knapperig zijn en breng op smaak met peper en zout. Doe de zure room in het kleinste hakmolentje van de keukenmachine, met wat verse bieslook en een teentje knoflook en pureer dit. Verwarm de abrikozen-ananassaus (in een pannetje) en meng hier wat stukjes ananas door. Leg een aardappel op het bord, snij hem in en schep hier een lepel van de room in. Leg wat van de boontjes eromheen, snij het vlees in plakken en leg dakpans- gewijs tegen de boontjes aan. Schep wat van de saus over het vlees en garneer met wat sprietjes bieslook.