Lamshaasjes Met Fris-kruidige Saus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de lamshaasjes uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de boter in een hapjespan. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de lamshaasjes door de boter enmbak ze in ca. 5 minuten bruin en van binnen rose. Schep ze in een schaal en strooi er zout en peper over. Houd ze onder aluminiumfolie warm. Roer de bloem en het bouillonpoeder door de marinade. Voeg de marinade al roerende aan het bakvet toe. Blijf roeren tot een gladgebonden saus ontstaat. Schenk de saus over de lamshaasjes. ------Voor 4 personen: Neem 3 dl karnamelk en 2 eetlepels bloem. Verdubbel de overige hoeveelheden.

Lamshaasjes Met Fris-kruidige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaas Salade Met Honingmosterddressing
20-30 min -
Bekijk recept
Lamshaasjes Met Knoflook
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaasjes Met Rode Wijnsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept