Gevuld Kalfsvlees Met Asperges En Cognacsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak voor de saus de ui,winterpeen en bleekselderij zachtjes aan in olijfolie.Doe er de fond,rode wijn,room en cognac bij en laat een half uurtje sudderen.Zeef de saus en breng op smaak met zout en peper. Zet apart of laat hem, als u een dikkere saus wilt, nog even inkoken.Leg op ieder plakje kalfsvlees een salieblaadje,een plakje parmaham en 4 halve asperges. Rol op en steek vast met een prikkertje.Bak de rolletjes bruin in boter of olie; laat ze in de oven nog 5 min. nagaren.Snij het vlees in drie schuine stukjes, zodat je de asperges en de salie te zien krijgt en leg ze op de borden.Leg de rest van de asperges erbij, giet de saus eromheen en garneer met de reepjes salie.

Gevuld Kalfsvlees Met Asperges En Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept