Zuurkoolstamppot Met Eendenborst En Portsaus.*

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eendenborst 1 per p.p. ontvliesen, spiertjes verwijderen, vetrand bijsnijden en spekkant kruislings inkepen. eendenborst licht aanbraden, vuur temperen, de vleeskant

4. min en de vetkant 5 min. laten sudderen (rose). Eendeborsten verpakken in alu.folie en 5 min. laten rusten.

Zuurkoolstamppot Met Eendenborst En Portsaus.* is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept