Hertenbiefstuk Met Oesterzwammen En Warme Knoflooksaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in de koekenpan 1 el BBCuli en laat hierin de knoflooktenen even licht kleuren. Schep ze uit de pan en bak de oesterzwammen enkele minuten. Voeg de sherry, knoflook, room en thijm toe. Laat alles een minuut of 5 zachtjes inkoken. Ondertussen kun je in een andere pan 1 el BBculi verhitten en de hertenbiefstukjes enkele minuten per kant bakken tot ze mooi bruin zijn. Haal het vlees uit de pan en wikkel het in alufolie om 5 minuten te rusten.

Hertenbiefstuk Met Oesterzwammen En Warme Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept