Kabeljauwfilet Met Romige Witlof En Mosterd

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25g boter in pan smelten witlofringen toevoegen en al omscheppend zonder kleuren 5 minuten bakken suiker en slagroom toevoegen en geheel 10 minuten zachtjes laten inkoken. intussen olie en 25g boter in koekenpan verhitten filets 7 minuten gaar en goudbruin bakken. 25g boter door witlof mengen en op smaak brengen met zout, peper en mosterd.

Kabeljauwfilet Met Romige Witlof En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept