1Boven een kommetje de bieslook fijnknippen en 4 eetlepels olie erdoor mengen.Knoflook pellen en fijnhakken.Tagliatelle in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten beetgaar koken.
2 Intussen de courgette wassen en in lengte halveren.Zaadjes met een theelepel eruit scheppen. Courgette met een kaasschaaf of rasp in dunne linten schaven.Courgettelinten door de pasta scheppen en ca. 1 minuut meekoken.Pasta afgieten en tot gebruik afgedekt laten staan.
3 In een pan de rest van de olie verhitten en knoflook en garnalen ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Van het vuur af de bieslook in de olie erdoor roeren.Op smaak brengen met zout en peper. De tagliatelle met courgette over vier borden verdelen. De garnalen met olie olie erover scheppen.
Courgette~taggliatelle Met Garnalen In Knoflook~bieslookolie is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie