Hollandse Pastaschotel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rook worst wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. verdeel de bloemkool in roosjes en blancheer ze ca 3 min in ruim kokend water met wat zout. Giet ze af en aflekken. Pel de tomaten leg ze 30 sec in kokend water en spoel ze koud af,snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in de wok en roerbak de ui en de uitgeperste knoflook ca 3 min. Voeg de bloemkool ,tomaat en de chilipoeder toe en warm dit geheel enkele minuten door. schenk de room erbij en breng op smaak met zout en peper. schep tenslotte de rookworst en de penne erdoor en roerbak nog 1 minuut.

Hollandse Pastaschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept