Gegratineerde Spagettischotel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetl olijfolie in een pan en fruit de ui 2 min.pers de knoflook erboven uit en fruit hem 1 min mee.voeg de venkel en de achterham toe en bak ze ci. 3 min op een matig vuur.voeg de tom.blokjes en de tijm toe en laat het geheel 10 min.zachtjes koken.breng op smaak wat zout en peper toe. Kook intussen de spaghetti in ruim kokend water in de helft van de tijd als wat aangegeven staat(half gaar). Snijd de mozarella in plakjes. Vet een ovenschaal in met olie en doe de helftvan de spaghetti erin. Verdeel de helft van het tomaat-venkelmensel over de spaghetti en bedek dit met de helft van de mozarella.Herhaal deze twee stappen en laat de schotel in de oven verder gaar worden. andere variant:wil je sneller klaar zijn en geen mozarella gebruiken dan kan je de spaghetti gewoon koken zoals normaal en bij de tomaat-venkelmengsel doen en geraspte kaas erdoor heen scheppen. Smakelijk eten......

Gegratineerde Spagettischotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept