Sabayon Van Brand Dubbelbock,(bier).

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Slagroom half stijfkloppen. Klop de eierdooiers met de bruine basterdsuiker, 1 mespuntje kaneel en een snuifje kruidnagelpoeder heel licht en schuimig. Roer er de Brand Dubbelbock (bier) door. Verwarm nog eens 0,6 dl bier in een steelpannetje. Temper het vuur en voeg al kloppende het dooier mengsel beetje voor beetje toe. Blijf kloppen tot het mengsel goed is ge- bonden. Laat de saus niet koken daar deze anders gaat schiften.Neem de pan van het vuur en houd de bodem even in koud water. Spatel de slagroom door de saus.

Sabayon Van Brand Dubbelbock,(bier). is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept