Mosselen In Romige Saus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gooi de mosselgroente in een pan knijp de knoflook er over uit. doe de wijn in de pan, doe de mosselen erbij. Kook het geheel ongeveer 8 minuten of laat het kookvocht 3x opkomen in de pan. kijk of alle mosselen open zijn dan is het klaar. Giet het vocht af de andere pan en meng dit met het kruidenkaasje en een de creme fraiche tot een romige saus. Gooi dit over de mosselen en meng het een en ander even door elkaar.

Mosselen In Romige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept