Zeeuwse Mosselen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een grote pan wat water en ruim witte wijn doen.Mosselgroenten, of soepgroente toevoegen evenals wat zout en peper. De mosselen aan de kook brengen, laag zetten en enkele minuten later nog een keer aan de kook laten komen.Kijk of alle mosselen open zijn gegaan en controleer of ze gaar zijn. De pan al dampend op tafel zetten en de mosselen met een schuimspaan in diepe borden scheppen. Eten met stokbrood en evt.een sausje maken of kopen (bv.cocktailsaus)

Zeeuwse Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept