Verhit een grote pan op hoog vuur.Doe de mosselen in de pan en dek af gedurende 10 tot15 sec.Schenk vervolgens de wijn en 3 dl. water over de mosselen.Voeg enkel witte peperkorrels toe,dek af en laat de mosselen 5 min.koken of tot alle mosselen geopend zijn. Schud de pan af en toe.Gooi de mosselen die gesloten blijven weg.Giet de mosselen boven een vergiet af in een grote kom en giet het kookvocht nogmaals door een fijne zeef. Bewaar het kookvocht.Wanneer de mosselen zo zijn afgekoeld dat u ze kan beetpakken, haalt u het mosselvlees uit de schelpen. Verhit een pan,fruit de ui in een 1 el.olie.als de ui zacht is,voegt u het kookvocht toe.Breng dit aan de kook.Voeg peper en zout naar smaak toe.Voeg de boontjes,mosselen en tomaten toe en verwarm de soep door en door.Schep hem in voorverwarmde kommen, bestrooi met de koriander en sprenkel de rest van de olijfolie erover.Direct serveren.