Mosselen Koken (basisrecept)

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in een royale pan een laagje van bovengenoemde groente, strooi er (versgemalen) peper over en schenk er de wijn bij. Vul de pan met een gedeelte van de mosselen. Kook deze onder geregeld omschudden tot alle mosselen openstaan. Schep de mosselen uit de pan in een vergiet en houd ze warm. Leg er een tweede portie mosselen in. Ga door tot alle mosselen gekookt zijn.

Mosselen Koken (basisrecept) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept