Varkenshaas Met Garnalensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees insmeren met mosterd. Peper erboven malen. Schaal voorverwarmen. In braadpan boter verhitten. Vlees in ongeveer 15 min. rondom bruin bakken, uit pan nemen en op de warme schaal leggen. Vlees bestrooien met zout. Op schaal(panne)deksel leggen, zodat het vlees warm blijft.In bakvet ui in ongeveer 1 min. fruiten, witte wijn toevoegen en aanbaksel losroeren. Dan op hoog vuur zonder deksel op ongeveer 2 min. inkoken. Bloem erdoor roeren. Slagroom toevoegen. Al roerende aan de kook brengen, ongeveer 3 min. laten koken. Garnalen toevoegen, 2 el achterhouden. In 1 min. zachtjes verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Deksel van schaal verwijderen. Saus rondom vlees schenken. Achtergehouden garnalen op vlees leggen. Bieslook erover strooien.

Varkenshaas Met Garnalensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met garnalensaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept