Vlees insmeren met mosterd. Peper erboven malen. Schaal voorverwarmen. In braadpan boter verhitten. Vlees in ongeveer 15 min. rondom bruin bakken, uit pan nemen en op de warme schaal leggen. Vlees bestrooien met zout. Op schaal(panne)deksel leggen, zodat het vlees warm blijft.In bakvet ui in ongeveer 1 min. fruiten, witte wijn toevoegen en aanbaksel losroeren. Dan op hoog vuur zonder deksel op ongeveer 2 min. inkoken. Bloem erdoor roeren. Slagroom toevoegen. Al roerende aan de kook brengen, ongeveer 3 min. laten koken. Garnalen toevoegen, 2 el achterhouden. In 1 min. zachtjes verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Deksel van schaal verwijderen. Saus rondom vlees schenken. Achtergehouden garnalen op vlees leggen. Bieslook erover strooien.
Varkenshaas Met Garnalensaus is een recept van Smulweb.nl