Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hamlappen in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In een braadpan boter verhitten. Ui met kerriepoeder ca. 2 minuten fruiten. Vlees toevoegen en in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Krielaardappeltjes, doperwten en bouillonpoeder erdoor scheppen. Met deksel op de pan in ca. 10 minuten gaarsmoren. Af en toe omscheppen. Boven maatbeker ananasstukjes afgieten. Ananassap met water aanvullen tot 1? dl. Met garde kerriesauspoeder erdoor kloppen. Kerriesausmengsel al roerend aan vlees/doperwten/aardappelmengsel toevoegen. Ananas, zilveruitjes en koffieroom erdoor scheppen. Ca. 3 minuten verwarmen tot saus mooi gebonden is. Serveren met gemengde salade.

Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept