Varkenshaas Met Roomsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met wat zout en peper - verhit de boter en bak het vlees in 20 minuten gaar - neem het vlees uit de pan - pel en snipper het sjalotje - maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes - bak het sjalotje en de champignons even in de boter - voeg creme fraiche toe en roer tot een gladde saus ontstaat - breng de saus op smaak met zout, peper, Worcestershiresauce en peterselie - laat het vlees weer warm worden in de saus en serveer het

Varkenshaas Met Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept