Varkenshaasje In Pittige Perziksaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In Braadpan olie verhitten. Sjalot ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Chilipoeder, koriander, kaneelpoeder en djinten toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut meebakken. Erdoor roeren: perzikstukjes, tomaat, helft van peperreepjes, bouillonpoeder en 1 1/2 dl water. Aan de kook brengen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Met staafmixer of in keukenmachine tot gladde saus pureren.5 Borden voorverwarmen. Varkenshaasjes in plakken van ca. 3 cm dik snijden. In koekenpan boter verhitten. Plakken varkenshaas in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren. Op warm bord leggen, bestrooien met zout en peper en warmhouden onder aluminiumfolie. Perziksaus door bakvet roeren en ca. 2 minuten zachtjes laten sudderen. Andere perzik in 12 partjes snijden. Bieslook in stukjes van ca. 1 cm knippen. Saus op borden schenken. Plakken varkenshaas stersgewijs er midden op leggen. Perzikpartjes in saus leggen. Bieslook en rest van peperreepjes in saus strooien.

Varkenshaasje In Pittige Perziksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Met Varkenshaas En Perziksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Oosterse Perziksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept