In Braadpan olie verhitten. Sjalot ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Chilipoeder, koriander, kaneelpoeder en djinten toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut meebakken. Erdoor roeren: perzikstukjes, tomaat, helft van peperreepjes, bouillonpoeder en 1 1/2 dl water. Aan de kook brengen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Met staafmixer of in keukenmachine tot gladde saus pureren.5 Borden voorverwarmen. Varkenshaasjes in plakken van ca. 3 cm dik snijden. In koekenpan boter verhitten. Plakken varkenshaas in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren. Op warm bord leggen, bestrooien met zout en peper en warmhouden onder aluminiumfolie. Perziksaus door bakvet roeren en ca. 2 minuten zachtjes laten sudderen. Andere perzik in 12 partjes snijden. Bieslook in stukjes van ca. 1 cm knippen. Saus op borden schenken. Plakken varkenshaas stersgewijs er midden op leggen. Perzikpartjes in saus leggen. Bieslook en rest van peperreepjes in saus strooien.
Varkenshaasje In Pittige Perziksaus is een recept van Smulweb.nl