1 Verwarm de oven voor op 200?C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
2 Verhit 25 g boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de varkensreepjes in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de melk, pindakaas, ketjap en suiker aan het vlees toe en breng deze al roerende aan de kook tot een gebonden satesaus. Voeg tenslotte citroensap toe en breng de saus op smaak met zout en peper. Verdeel het satemengsel over een groot bord en laat deze ca. 15 minuten afkoelen.
3 Vet een bakplaat in met 10 g boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.
4 Verdeel het satemengsel over 4 plakjes bladerdeeg, dek het satemengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.
5 Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met losgeklopt ei en bestrooi het bladerdeeg met sesamzaadjes. Bak de saucijzenbroodjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.