SAUS: smelt in een pannetje met dikke bodem de boter, roer het meel erdoor en scheutje voor scheutje de melk, roer goed! Laat 15 min. zachtjes koken. Maak intussen de rest: sla het vlees een beetje plat, bestrooi met p z en kruidnagel en bak het in de boter zo gaar als je zelf lekker vindt. Haal uit de pan en houd warm. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd ze in plakken van 1 + 1/2 cm dik.( 8 stuks) Bak ze even in de boter van het vlees. Leg de appelplakken in een ingevette ovenschaal, leg de haasjes erop. VERWARM DE OVENGRIL VOOR. Maak de SAUS op smaak met p, z en nootmuskaat en roer er van het vuur af het eidooier/room mengsel door. Vervolgens de kaas. Schep de kaassaus over de appelhaasjes en laat er onder de gril een bruin korstje op komen.
APPELHAASJES MET KAASSAUS is een recept van Smulweb.nl