Verhit de boter in een grote pan en bak hierin de blokjes vlees snel aan en rondom bruin. Voeg 2 1/2 dl bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het vlees ca. 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de reepjes savooie kool, de ui en prei, de plakjes winterwortel, de fijngehakte selderie, wat zout en peper en de rest van de bouillon toe. Roer alles goed door elkaar en breng het vvlees groentemengsel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het gerecht ca. 35 minuten zachtjes koken tot alles gaar is. Leg de rookworst ca. 15 minuten voor het verstrijken van de kooktijd in de pan en laat deze meewarmen. Haal de rookworst uit de pan en snijd hem in plakken. Doe het groentevleesmengsel in een schaal en leg er de plakken rookworst bovenop.
Winterse Stoofschotel is een recept van Smulweb.nl