Hamlappen Met Kruidensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bloem in een kom, pers het knoflookteentje er boven uit en strooi er peper en zout bij. Meng alles goed door elkaar. Snijd de hamlappen in blokjes en haal hen door door het bloemmengsel. Schud de overtollige bloem er af. Verhit de boter tot het schuim weg trekt en bak het vlees hierin rondom bruin. Meng de bouillon met de rest van de het bloemmengsel tot een papje en roer dit bij de vleesblokjes. Laat het even koken. Leg een deksel op de pan en stoof de inhoud 50 minuten op een zacht vuurtje. Roer af en toe zodat het niet aan de bodem van de pan vastzet. Voeg aan het einde van de stooftijd 2 eetlepels gesnipperde bieslook, het sap van de citroen, fijngeknipte peterselie, 1 eetlepel wijn en wat zout toe. Roer alles goed door.

Hamlappen Met Kruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept