Hamlappen Met Mosterdsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper, zout en kerrie. Verhit de boter en bak de hamlappen aan weesrzijden bruin en krokant. Neem ze uit de pan als ze gaar zijn en leg ze op een voorverwarmde schaal. Maak het aanbaksel los van de panbodem, voeg 2 eetlepels mosterd en 1 eetlepel mayonaise toe en roer goed tot het een dikke saus is, Giet de saus over de hamlappen ne dien meteen op.

Hamlappen Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept