Gelakte Varkensmedaillons Met Portsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaas in 12 plakken van ca 3 cm snijden en met platte kant van mes plat slaan. Plakken bestrooien met zout en peper. In pan 2 eetlepels boter verhitten. Vlees in ca 4 minuten om en om licht bruin bakken. Vlees dun bestrijken met honingmengsel en daarna nog 1/2 minuut om en om bakken. Intussen saus samen met de salieblaadjes opnieuw verwarmen. op smaak brengen met zout en peper. Salie verwijderen. Van vuur af de rest van de boter in gedeelten er door kloppen. Varkensplakken over 4 borden verdelen. Saus erover en ernaast scheppen.

Gelakte Varkensmedaillons Met Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte zwezerik met gevulde koolpakketjes
2 uur-
Bekijk recept
Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensrollade gevuld met pruimen
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept