Varkenshaasje In Een Mosterd-Roomkaassaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie en boter in pan verwarmen (eerst olie, dan boter erbij) en de plakjes varkenshaas aan beide kanten mooi aanbakken (totdat ze bruin worden). Vervolgens de plakjes uit de pan halen en in alu folie warmhouden. met een par flinke scheuten witte wijn op een hoog vuur de aanbaksels in de pan losroeren. Vervolgens de room toevoegen en alles goed doorroeren. Schepje voor schepje de mosterd toevoegen aan de saus en steeds blijven roeren. Af en toe even proeven voor de juiste smaak. Beetje kruidenbouillonpoeder toevoegen en ook beetje versgemalen peper. Op het laatst ook de roomkaas toevoegen en in de saus laten smelten. De plakjes varkenshaas nog even aan de saus toevoegen en weer verwarmen. Eventueel beetje allesbinder om de saus te laten indikken.

Varkenshaasje In Een Mosterd-Roomkaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitjes in roomkaassaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofgratin met bacon en pittige roomkaassaus
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Kip, Knoflook, Kruiden En Roomkaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasoep Met Zalm En Roomkaassaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept