Varkensspiesjes Met Limoen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik het vlees op spiesjes. Verwarm de boter in een pan en bak de spiesjes. Draai ze geregeld even om, zodat ze langs alle zijden mooi goudbruin kleuren. Snijd de tweede limoen in de lengterichting in 8 partjes. Haal de spiesjes uit de pan en versier ze met de limoenpartjes. Houd ze apart op een warm bord. Deglaceer de pan met een eetlepel water en voeg de limoenjam toe. Laat inkoken tot een goed gebonden saus. Controleer de kruiding en giet de saus over de spiesjes.

Varkensspiesjes Met Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met parmezaanpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept