Varkensgebraad Op Z'n Jamaicaans

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat intussen de fijngehakte ui fruiten in een steelpan met de olie. Van zodra de ui glazig is, strooit u er de rijst op. Meng gedurende twee minuten of zolang tot de korrels transparant worden. Giet er 4 kopjes water bij, kruid met zout en breng aan de kook. Draai dan het vuur lager en laat nog zo′n 20 min. sudderen op een zeer zacht vuur. 5 min. voor het einde van de kooktijd voegt u er de in stukken gesneden ananasschijven bij. Wanneer het gebraad gaar is, laat u het 5 min. rusten vooraleer u het in plakken snijdt. Intussen laat u de saus op een hoog vuur indikken.

Varkensgebraad Op Z'n Jamaicaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletten op z’n Jamaicaans
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische kipspiesjes met kokosrijst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaans Varkensvlees Met Piment
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept