Bestrooi de biefstukken met zout.Splits de eieren.Doe de bloem bij de dooiers met een paar druppels tabasco,marjolijn en het uitgeperst teentje look.Roer er 5etl melk en net zoveel water door dit mengsel tot u een dik papje verkrijg.Klop het eiwit stijf met een sn zout.Verwarm vervolgens de olie.Roer 2etl eiwit door het bloemmengsel,schep dat op het eiwit en spatel alles vlug door elkaar tot een mooi glad geheel.Haal de biefstukken door dit beslag en zorg ervoor dat dat het vlees rondom bedekt is.Bak de biefstukken eerst langs 1kant en daarna pas de andere zijde mooie van kleur.Leg ze op voorverwarmde schaal en roer er daarna de rest van van het beslag door de rest van de melk en giet het papje in het bakvet van de biefstukken.Roer tot de saus goudgeel ziet.Verdun de saus met wat kokend water en schenk haar in een sauskom.