Argentijnse Biefstuk

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de biefstukken met zout.Splits de eieren.Doe de bloem bij de dooiers met een paar druppels tabasco,marjolijn en het uitgeperst teentje look.Roer er 5etl melk en net zoveel water door dit mengsel tot u een dik papje verkrijg.Klop het eiwit stijf met een sn zout.Verwarm vervolgens de olie.Roer 2etl eiwit door het bloemmengsel,schep dat op het eiwit en spatel alles vlug door elkaar tot een mooi glad geheel.Haal de biefstukken door dit beslag en zorg ervoor dat dat het vlees rondom bedekt is.Bak de biefstukken eerst langs 1kant en daarna pas de andere zijde mooie van kleur.Leg ze op voorverwarmde schaal en roer er daarna de rest van van het beslag door de rest van de melk en giet het papje in het bakvet van de biefstukken.Roer tot de saus goudgeel ziet.Verdun de saus met wat kokend water en schenk haar in een sauskom.

Argentijnse Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept