Los de rest van het bouillontablet op in 1/2 liter water, breng dat aan de kook en kook hierin de rijst gaar. Verhit de rest van de slaolie in de wok (op hoog vuur). Laat het vlees uit lekken, draai het vuur lager en voeg het vlees toe. Bak dat /- 2-3 min. al omscheppend. Schep het vlees met de olie in de zeef. Maak de wok schoon en doe er 2 eetlepels olie uit de steelpan in. Voeg de groenten toe en roerbak deze /- 2 min. Schep het vlees erdoor en bak het /- 1 min. mee. Schenk het sausje erbij en laat het /- 3 min. al omscheppend inkoken. Roer in een kopje de rest van de aardappelmeel tot een papje enschenk het al roerende in de wok en laat geheel licht binden. Giet de rijst af en schep deze in een timbaaltje (of glazen met inhoud van /- 1 1.2 dl.) Druk de rijst goed aan. Keer timbaaltjes boven warme borden en laat de rijst op de borden glijden. Schep het vlees-groenten mengsel ernaast en strooi er de cashewnoten over.
Pikant Varkensvlees Met Groenten En Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam