Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout) aan de kook. Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Was en verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steeltjes in plakjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de broccoli 3 minuten. Voeg de vleesreepjes toe en wok 3 minuten. Roer er de boemboe, 1 ? dl water, scheutje sojasaus en 1 eetlepel gembersiroop door en laat het geheel 3 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is. Serveer de mie apart.
Rendangreepjes Met Mie En Broccoli is een recept van Smulweb.nl