Sate A La Karin

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingredienten voor de marinade goed doorelkaar, vlees toevoegen en 1 dag laten marineren. Voor de babeque, aan in water voorgeweekte bamboe sate prikkers rijgen. Vervolgens op barbeque rooster deponeren en na regelmaatig omdraaien tot lekker bruin krokant ( niet zwart ), hierne nuttigen met satesaus waarvan recept tevens volgt: Snipper en fruit de ui. Zet de melk op en voeg hier de pindakaas aan toe. Goeg doorroeren. Doe de sambal, knoflook, ketjap en bruine suiker erbij en dit alles verwarmen en roeren tot net voor het kookpunt en dat u denkt van he dit is satesaus. Eet smakelijk!

Sate A La Karin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Karin Luitens snijbonenstamp met Italiaanse topping
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kåldolmar (koolrolletjes) van Karin Åsén
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preischotel Alla Karin
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsalade
< 20 min -
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Sat&eacute; babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept