Weense-karbonade

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Karbonaden in ruim boter aan beide zijden aanbraden. Uit de pan nemen en in de braadboter de uien aanbakken, als de uien gaar zijn de appels erbij doen en snel op hoog vuur aanbakken, de rozijnen erbij met een eetlepel gedroogde tijm met een grote eetlepel bruine suiker toevoegen, hierna de wijn erbij gieten. In deze massa de karbonaden nog ca.10-15 minuten verwarmen.

Weense-karbonade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Tafelspitz
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept