Braad het vlees rondom aan met boter. Kruid het met peper en zout en laat afkoelen. Vermeng het broodkruim met de peterselie. Bestrijk de varkenshaas rondom met mosterd en wentel ze in het kruim. Leg ze in een beboterde braadschaal. Leg bovenop enkele nootjes boter. Zet het vlees 30 minuten in een op 175° voorverwarmde oven. Puree: snipper de gepelde ui, schraap de wortelen, schil de aardappelen en snij ze in stukken. Stoof de ui aan in boter. Doe er de wortelen en de aardappelen bij, voeg zout toe naar smaak. Overgiet met water tot de groenten net onderstaan.Voeg het kippebouillonblokje bij. Laat koken tot de aardappelen gaar zijn. Giet af en pureer, Kruid met peper en zout en een snufje nootmuskaat
Varkenshaasje In Knapperig Jasje is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper