Gegratineerde Snoek

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de met zout ingewreven vis in een pan met water en azijn en de boter. Snijd de citroen in plakjes en leg die op de vis. Sluit de pan en stoof de vis in 15 minuten gaar op een laag vuur. Maak de roux met een gedeelte van het stoofvocht. Was de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Roer de stukjes tomaat, de kaas en wat gewassen en kleingesneden peterselie door de saus. Leg de vis in een vuurvaste schotel, bedek hem met de saus en zet de schotel 10 minuten op 220 graden, boven in de oven.

Gegratineerde Snoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snoek met bier en kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Snoek
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde snoek met kruizemunt - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept