Gegratineerde Schnitzel Met Tomaat En Lente-ui

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak)pan even voor op een hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg het vlees in de pan en bak het zachtjes aan beide kanten bruin en gaar (ca. 5 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem van de pan en keer het een paar keer. Leg de schnitzel op een bord, schep het tomatenmengsel erop, strooi de rest van de kaas erover en laat de kaas onder de hete grill snel bruin worden. Lekker met gebakken aardappels.

Gegratineerde Schnitzel Met Tomaat En Lente-ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept