Cranberry-chutney

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De cranberry′s met de blokjes appel, de ui, de reepjes sinaasappelschil en het sap in een ovenvaste schaal van 1,5 liter doen. De overige ingredienten erdoor roeren en afgedekt 13 tot 16 minuten aan de kook laten komen en onafgedekt 20 minuten op vol vermogen laten inkoken. Tussendoor twee keer doorroeren. Intussen de jampotjes in heet sodawater schoonmaken, met heet water omspoelen en omgekeerd op een schone theedoek laten uitlekken. De chutney eventueel op smaak brengen met nog wat zout, in de potjes overdoen, afsluiten en van een etiket voorzien.

Cranberry-chutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept