Henrike's Gepocheerde Tongschar

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden Leg de visfilets in een ovenschaal Schenk de wijn (of het water) erin en dek af met aluminiumfolie Laat de vis in het midden van de oven in ca. 10 minuten gaar worden In de magnetron kan ook: 3 minuten op 600W en 5 minuten nagaren. Maak intussen de cantharellen schoonPel de ui en versnipperVerhit in een wok (of koekepan) 1 theelepeltje olijfolie en wok hierin de paddestoelen al omscheppend in ca. 5 minuten gaar Verhit 1 theelepeltje olijfolie in een andere wok en fruit hierin de ui tot die bijna glazig is Pas dan - niet eerder (!) - de ui bij de cantharellen voegenTot slot 1 eetlepel peterselie en de 3 teentjes geperste knoflook erbij voegen en alles nog 1 minuut al omscheppend wokken

Henrike's Gepocheerde Tongschar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Henrike`s Zalmige Koolvisje
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonsoep Van Henrike
0-10 min -
Bekijk recept
Zalm Van Henrike
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Van Henrike
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept