Visschotel Met Wortel En Courgette

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de worteltjes 5 min. in water met zout en giet ze af. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui al omscheppend 3 min. op een halfhoog vuur. Voeg de worteltjes en de courgette toe en bak alles 3 min. mee. Leg de vis op de groenten. Laat de vis in een gesloten pan in ? 5 min. gaar stomen. Maak intussen de mix aan met 3 dl koud water en roer goed door. Schenk de mix erbij en schep voorzichtig om. Breng alles aan de kook en roer er de bosui door. Kook nog ? 2 min. zachtjes door.

Visschotel Met Wortel En Courgette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept