Toetje: Suikerbroodsandwiches Met Kaneelroom

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aardbeien of laat de abrikoosjes uitlekken. Dep ze goed droog met keukenpapier en snijd ze in plakjes Klop in een kom de slagroom met kaneel, poedersuiker en vanillesuiker stijf. Doe de room over in een spuitzak met kartelmond Verwarm de grill voor op de hoogste stand Snijd het suikerbrood in dunne plakjes en rooster ze op de grillplaat ca. 10 cm onder het hete element in ca. 2-3 minuten mooi goudbruin, keer de sneetjes halverwege. Laat de sneetjes iets afkoelen. Snijd de sneetjes diagonaal door en druppel er wat rum of Grand Marnier op Spuit op de helft van de driehoekjes een flinke toef kaneelroom. Garneer met plakjes aardbeien of abrikoos en leg de andere suikerbrooddriehoekjes erop Leg de sandwiches op een schaal en serveer ze direct.

Toetje: Suikerbroodsandwiches Met Kaneelroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Stoltaartjes met blauwe bessen en kaneelroom
30 min-
Bekijk recept
Boerenjongens slagroomvlaai
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept