Vijgencake Met Theegelei

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden C. Meng de bloem, bakpoeder en zout. Klop de boter met de suiker tot een romig mengsel en roer de eieren er een voor een door. Spatel de citroenschil, het bloemmengsel, de vijgen en de amandelen er voorzichtig door. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in ca. 1 uur en 10 minuten in het midden van de oven gaar en lchtbruin. Controleer de gaarheid van de cake door er een metalen spies in te steken. Als deze er schoon uitkomt is de cake gaar. Laat de cake op een rooster afkoelen en serveer hem, in plakken gesneden, met de theegelei.

Vijgencake Met Theegelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witte Chocolademousse Met Theegelei
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Vijgencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept