Schaslick

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien pellen en in vieren snijden. Paprika schoonmaken, zaden en zaadlijsten verwijderen en in niet te kleine stukken snijden. Om en om ui, paprika en vlees aan een satéprikker rijgen. "Heel even" aanbakken in de frituurpan, dat gaat sneller dan ik de braadpan en dan is meteen rondom alles gebakken. Resterende knoflook even fruiten en meteen de schasliksaus en gepureerde tomaten erbij doen. Op smaak brengen met cayennepeper (hoeft niet) en zout en eventueel nog een beetje sojasaus. Dan de voorgebakken vleesspiezen in de saus leggen, even overgieten met de saus en dan zachtjes gaar laten worden. Pas op: af en toe nog eens overgieten met de saus want het brand snel aan.

Schaslick is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker