Schil de aardappels en snij in plakjes, kook in ca.10 minuten net gaar in water met zout. Afgieten en af laten koelen. Kook de eieren in ca.8 minuten hard, laat schrikken en afkoelen, pel ze en snij in plakjes. Kook een pan ruim water met wat zout. Doe de sperziebonen in een zeef en hang in het kokende water. Kook beetgaar in ca.4 minuten. Laat direct onder stromend water afkoelen. Doe hetzelfde met de wortel en kool, kook 2 minuten. Doe de taugeh in een vergiet en giet het kokende water erover, laat afkoelen. Snij de komkommer in dunne plakjes. Halveer de tahoe en snij in plakjes van ? cm. Verhit de olie en bak de tahoe in 4 minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Leg de sla op een platte schaal. Leg de aardappels erop. Dan achtereenvolgens taugeh, sperziebonen, wortel, kool, komkommer, tahoe en ei erop. Schenk de pindasaus erover. Verkruimel de kroepoek er over en strooi de fruitjes erover.