Japanse Roerbakschotel Van Rosbief Met Savooienkool

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou warm. *verhit de olie en roerbak hierin het vlees en de ui lichtbruin. *Voeg de teriyakisaus en 1 el water toe en laat de vloeistof op hoog vuur inkoken. *Schep het vlees uit de pan en roerbak dan de kool in 3-5 min. *Schep het vlees er weer door en breng op smaak met sojasaus.

Japanse Roerbakschotel Van Rosbief Met Savooienkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaans gevulde koolbladeren
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken Savooienkool
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Savooien-kool Met Risotto
0-10 min -
Bekijk recept
Savooienkool Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept