Zwitserse Kalfsreepjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend gaar neem het vlees uit de pan en bestrooi het met peper en zout en de bloem fruit de ui in het bakvet in ong. 5 min glazig voeg de champignons toe en bak ze ong. 3 min mee schenk de wijn en de room erbij en breng alles aan de kook voeg het vlees, de kappertjes en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor

Zwitserse Kalfsreepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes In Kaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept