Tomatenfondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in de fonduepan de witte wijn, de tomatenpuree en de Oregano. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Als de wijn bruist, de kaas toevoegen en al roerende zachtjes laten smelten. In een kopje de maizena met twee eetlepels water tot een glad papje roeren. En vervolgens al roerende aan de fondue toevoegen. Blijven roeren tot het een gebonden geheel is. Fondue op smaak brengen met tomatenketchup.

Tomatenfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse tomatenfondue met witte wijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmolten mozzarella met tomatenfondue
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinkjes van kool met tomatenfondue
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofreepjes met gegrilde zeewolffilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenfondue met witte wijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmolten mozzarella met tomatenfondue
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinkjes van kool met tomatenfondue
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofreepjes met gegrilde zeewolffilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept