Italiaanse Olie

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De salie en het basilicum licht kneuzen, zodat ze hun aroma afgeven. De kruiden en de peperkorrels gelijk over gesteriliseerde flessen verdelen. De flessen tot ca. 3 cm. onder de rand vullen met olie. De flessen afsluiten, goed schudden en van een etiket voorzien. Voor gebruik 2 weken op een koele, donkere plaats zetten, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Af en toe schudden.

Italiaanse Olie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept