Fricandeau ? La Parma

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta 2 minuten korter dan staat aangegeven op de verpakking en spoel ze met koud water af. Laat de pasta in koud water staan. Verwarm de helft van de olie in een ruime pan en bak het vlees al omscheppend in ca. 5 minuten licht bruin. Voeg de ui, de knoflook, de bleekselderij, de rozemarijn, de laurierbladen en peper en zout naar smaak toe en laat alles op een laag vuur 5 minuten bakken. Voeg de tomatenstukjes, de wijn en de puree toe en schep goed om. Laat het vlees in ca. 10 minuten gaar stoven. Giet intussen de pasta af en verwarm ze met de rest van de olie en zout naar smaak. Verwijder de laurierbladen uit de saus en breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de saus met de pasta en de Parmezaanse kaas.

Fricandeau ? La Parma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept